Новини

07.02.2020

З ювілеєм!


1 лютого ТОВ «БВК компанія «Федорченко» відсвяткувала свій 30-річний ювілей.
Категория: General
Разместил: agent2

 

Яскраві  урочистості, нагородження працівників компанії почесними відзнаками, і святковий концерт відбулись в Сумському обласному академічному театрі імені Щепкіна.

Заснування і  становлення підприємства припало на  складні  90-ті роки. Серед перших промисловців, які,  в часи тотального безладу в економіці  ступили на шлях невідомості,  і попри всі сумніви, перешкоди, невизначеність,  наполегливо його торували, на Сумщині в першу чергу називають ім’я Віктора Федорченка.

Саме завдяки йому маленька фірма, в якій тоді працювало лише 11 людей, переросла у велику будівельну компанію з понад 600 робітниками та  до складу якої входять завод з виготовлення будівельної цегли, завод залізобетонних виробів тощо.

Сьогодні ТОВ «Будівельна виробничо-комерційна компанія «Федорченко» - це багатогалузеве підприємство, основним напрямком діяльності якого є будівництво, і власне  виробництво будівельних матеріалів: керамічної цегли, залізобетонних конструкцій, столярних виробів.  Це потужний будівельний холдинг,  де за 30 років створили всі ресурси для того, щоб побудувати споруду від проектування -  "з нуля",  та здати її "під ключ".:, - будівельними матеріалами власного виробництва, і за рахунок власних коштів і руками кваліфікованих  майстрів своєї справи.

Привітати працівників компанії завітали шановні гості, серед яких: народні депутати України, Сумський міський голова  Олександр Лисенко та багато інших.

Відео святкування:

Відео 1

Відео 2

+38 (0542) 700-770, 700-777, 700-771