Новини

15.03.2018

У програмі пільгового кредитування поповнення


Будівельна компанія «Федорченко» додатково акредитувала три будівельні об’єкти в рамках програми пільгового кредитування.
Категория: General
Разместил: agent2

 

Мрія молодих сімей про власне затишне житло втілюється в реальність завдяки  програмі довготермінового пільгового молодіжного кредитування за рахунок власних коштів Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Протягом багатьох років Компанія «Федорченко» успішно співпрацює з Сумським регіональним управлінням Фонду. Так нещодавно до переліку об’єктів, на які можуть спрямовуватись кредитні ресурси Фонду, додатково були включені наступні будівельні об’єкти Компанії:

- Перший багатоповерховий багатоквартирний житловий будинок за адресою: перехрестя вулиць В. Чорновола та Першотравневої

- Третій багатоповерховий багатоквартирний житловий будинок за адресою: перехрестя вулиць В. Чорновола та Першотравневої

- П’ятий багатоповерховий багатоквартирний житловий будинок по вул. Інтернаціоналістів, 35.

Довготерміновий пільговий молодіжний кредит на будівництво житла надається молодим сім’ям, в яких чоловік та дружина віком до 35 років, неповним сім’ям в яких мати (або батько) віком до 35 років має неповнолітню дитину (дітей), одиноким молодим громадянам віком до 35 років включно.

Кредит надається терміном до 30 років, але не більше ніж до досягнення позичальником пенсійного віку.

Відсоткова ставка за кредитом – 14,1% річних, що є досить вигідно для інвесторів, оскільки деякі банки пропонують іпотечні кредити під 22-23%, а інші їх взагалі не надають в зв’язку зі складною економічною ситуацією.

Позичальник з метою надання кредиту вносить аванс у розмірі не менше ніж 10% передбаченої вартості будівництва житла. Розмір кредиту на будівництво житла визначається виходячи з норми 21 кв.м загальної площі житла на одного члена сім’ї та додатково 10,5 кв.м на сім’ю, вартості будівництва житла за цінами, що діють на час укладення кредитного договору, без урахування авансу позичальника. Розрахункова вартість одного квадратного метра житла визначається згідно експертної оцінки. У разі перевищення нормативної площі позичальник сплачує вартість понаднормативної площі житла за рахунок власних коштів.

За більш детальною інформацією просимо звертатись до нашого офісу: місто Суми, вул. Соборна 29Б, телефони: (0542) 700-777, (0542) 700-770,  050 407 78 78.


+38 (0542) 700-770, 700-777, 700-771