Новини

03.10.2017

80 сімей отримали ключі від квартир


Компанія “Федорченко” завершила будівництво першого будинку для прикордонників по вулиці Ковпака.
Категория: General
Разместил: agent2

 

Сьогодні, 3 жовтня, напередодні свята Дня Захисника України, 80 сімей прикордонників отримали ключі від власного житла у новозбудованому будинку по вулиці  Ковпака 91/1, зведенням якого займалась будівельна компанія “Федорченко” .

На урочистості завітали Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал, голова Сумської обласної адміністрації Микола Клочко, які привітали щасливих новосельців та вручили ключі від новеньких квартир.

Генеральний директор компанії “Федорченко” Віктор Федорченко привітав присутніх зі святом та вручив начальнику Сумського прикордонного загону сертифікат про готовність до експлуатації будинку. Доречі, для Державної прикордонної служби України це перший сертифікат нового зразка.

Зазначимо, що сьогодні здався в експлуатацію перший 10-поверховий будинок на 80 квартир – по 40 однокімнатних і двокімнатних. Поряд вже активно ведеться будівництво ще одного 10-поверхового будинку для прикордонників, будівництво якого планується завершити до кінця наступного року.

+38 (0542) 700-770, 700-777, 700-771